Дәйектеу үшін:
Оспанова Б.Қ., Тултабаева Т.Ч., Турсынханова А.Е., Асанова Ұ.А., Калемшариев Б. ӨСІМДІК ТЕКТЕС ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ИНГРИДИЕНТТІ ҚОЛДАНУ АРҚЫЛЫ ҰЛТТЫҚ ӨНІМ ІРІМШІКТІҢ ҚҰРАМЫН БАЙЫТУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):271-278. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-33
For citation:
Ospanova B.K., Tultabayeva T.Ch., Tursynhanova A.E., Asanova U.E., Kalemshariev B. ENRICHMENT OF THE COMPOSITION OF THE FERMENTED MILK NATIONAL PRODUCT USING A FUNCTIONAL INGREDIENT OF PLANT ORIGIN. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):271-278. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-33