Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тлеуова К.Ж., Шингисов Ә.Ө., Ветохин С.С., Тулекбаева А.К. Мезо-термофильді ашытқыны және өсімдік сығындысын қолдана отырып, біріктірілген сүт шикізатынан алынған ашытылған сүт өнімінің құрамын зерттеу. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2023;1(4(12)):137-149. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-18

For citation:


Tleuova K.Zh., Shingisov A.U., Vetokhin S.S., Tulekbaeva A.K. Studies of the composition of fermented milk product obtained from combined dairy raw materials using meso-thermophilic starter culture and plant extract. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2023;1(4(12)):137-149. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-18

Қараулар PDF (Rus): 174


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X