Дәйектеу үшін:
Қапшақбаева З.В., Қалибекқызы Ж., Майоров А.А., Жакупбекова Ш.К., Қырықбаева Ш.Т. EРІТУ ПРОЦЕСІНДЕ ЖАРТЫЛАЙ ҚАТТЫ ІРІМШІКТІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІНІҢ ӨЗГЕРУІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):251-257. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-31
For citation:
Kapshakbayeva Z.V., Kalibekkyzy Zh., Mayorov A.A., Zhakupbekova Sh.K., Kyrykbaeva Sh.T. RESEARCH OF CHANGES IN THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF SEMI-HARD CHEESE DURING DEFROSTING. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):251-257. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-31