Дәйектеу үшін:
Алимарданова М.К., Бакиева В.М., Тілевлесова Д.А. СҰТ ҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМІНІҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУ ҮШІН ДОЛАНА, ШЕТЕН ЖӘНЕ АНАЛЫҚ ШӨП НЕГІЗІНДЕГІ БИОСОРБЕНТТЕР МЕН ТЕХНОЛОГИЯНЫ ОҢТАЙЛАНДЫРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):89-98. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-12
For citation:
Alimardanova M.K., Bakiyeva V.M., Tlevlessova D.A. OPTIMISATION OF TECHNOLOGY AND SELECTION OF BIOSORBENTS BASED ON HAWTHORN, MOUNTAIN ASH AND MOTHERWORT TO IMPROVE THE QUALITY OF FERMENTED MILK PRODUCT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):89-98. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-12