Дәйектеу үшін:
Толеубекова С.С., Әліпов Ә.Е., Свидерская Д.С., Юсупова Г.Т., Шадьярова Ж.К. ФУНКЦИОНАЛДЫ МАҚСАТТАҒЫ ГРЕК ЙОГУРТЫНЫҢ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ, ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН БАҒАЛАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):457-462. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-51
For citation:
Toleubekova S., Alipov A., Sviderskaya D.S., Yussupova G.T., Shadyarova Zh.K. ASSESSMENT OF ORGANOLEPTIC, PHYSICO-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL INDICATORS OF GREEK YOGURT OF FUNCTIONAL ORIENTATION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):457-462. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-51
                    













            