Для цитирования:
Умиралиева Л.Б., Оспанов А.Б., Исмаилова Э.Т., Филатов И.Д. АНАЛИТИЧЕСКИЙ ОБЗОР МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИХ АСПЕКТОВ ПРОИЗВОДСТВА БИОПРЕПАРАТОВ ЗАКВАСОК ДЛЯ ХЛЕБОПЕКАРНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ НА ОСНОВЕ ВЫСОКОАКТИВНЫХ КУЛЬТУР МИКРООРГАНИЗМО. Вестник Университета Шакарима. Серия технические науки. 2025;(3(19)):390-407. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-45
For citation:
Umiralieva L.B., Оspanov A.B., Ismailova E.T., Filatov I.D. ANALYTICAL REVIEW OF MICROBIOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF BIOLOGICAL PRODUCTS OF STARTERS FOR BAKING PASTRY BASED ON HIGHLY ACTIVE CULTURES OF MICROORGANISMS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):390-407. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-45














