Дәйектеу үшін:
Өмірәлиева Л.Б., Оспанов А.Б., Исмаилова Э.Т., Филатов И.Д. БЕЛСЕНДІЛІГІ ЖОҒАРЫ МИКРООРГАНИЗМДЕР НЕГІЗІНДЕ НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІНЕ АРНАЛҒАН АШЫТҚЫ БИОПРЕПАРАТТАРДЫ ӨНДІРУДІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ АСПЕКТТЕРІНЕ АНАЛИТИКАЛЫҚ ШОЛУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):390-407. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-45
For citation:
Umiralieva L.B., Оspanov A.B., Ismailova E.T., Filatov I.D. ANALYTICAL REVIEW OF MICROBIOLOGICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF BIOLOGICAL PRODUCTS OF STARTERS FOR BAKING PASTRY BASED ON HIGHLY ACTIVE CULTURES OF MICROORGANISMS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):390-407. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-45
                    













            