Дәйектеу үшін:
Мухамедов Т.А., Байбатыров Т.А., Сагитова Г.С., Еріш Н.А., Габдулин Ш.С. ЕТТІҢ ЖЕТІЛУ КЕЗІНДЕГІ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІНІҢ ҚАЗІРГІ ЖАҒДАЙЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):263-276. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-30
For citation:
Mukhamedov T.A., Baibatyrov T.A., Sagitova G.S., Yerish N.A., Gabdulin Sh.S. CURRENT STATE OF MEAT MICROBIOLOGICAL SAFETY WHEN MATURING. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):263-276. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-30
                    













            