Дәйектеу үшін:
Калемшарив Б., Ибраева А.Д., Игенбаев А.К., Мустафаева А.К., Абдилова Г.Б. ДӘСТҮРЛІ ЖӘНЕ АЦИДОФИЛЬДІ ҰЙЫТҚЫЛАРДЫ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП СҮТҚЫШҚЫЛДЫ СУСЫН ДАЙЫНДАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):217-224. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-24
For citation:
Kalemshariv B., Ibrayeva A., Igenbaev A., Mustafayeva A., Abdilova G. IMPROVING THE TECHNOLOGY OF PREPARING LACTIC ACID DRINKS USING TRADITIONAL AND ACIDOPHILIC STARTERS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):217-224. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-24
                    













            