Дәйектеу үшін:
Оспанова Б.Қ., Тултабаева Т.Ч., Турсынханова А.Е., Ашакаева Р.У., Асанова Ұ.Е. ҰЛТТЫҚ СҮТ ӨНІМІНІҢ ҚҰРАМЫН ӨСІМДІК ТЕКТІ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ҚОСПАЛАРМЕН БАЙЫТУ, ШЫРҒАНАҚ ПЕН ИТМҰРЫННЫҢ САЛЫСТЫРМАЛЫ ТИІМДІЛІГІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):295-301. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-33
For citation:
Ospanova B.K., Tultabayeva T.Ch., Tursynhanova A.E., Ashakayeva R.U., Asanova U.E. ENRICHMENT OF A TRADITIONAL DAIRY PRODUCT WITH PLANT-BASED FUNCTIONAL ADDITIVES, COMPARATIVE EFFICIENCY OF SEA BUCKTHORN AND ROSEHIP. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):295-301. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-33
                    













            