Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Смольникова Ф.Х., Асенова Б.К., Байтукенова Ш.Б., Жуманова Г.Т., Атамбаева Ж.М. ФЕРМЕНТТЕЛГЕН СӘБІРТІКЕН ШӨП СЫҒЫНДЫСЫ ҚОСЫЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМІН ДАЙЫНДАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):370-380. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-43

For citation:


Smolnikova F.H., Asenova B.K., Baitukenova Sh.B., Zhumanova G.T., Atambayeva Zh.M. TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF SAUSAGE PRODUCT WITH A PLANT EXTRACT FROM FERMENTED ST. JOHN'S WORT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):370-380. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-43

Қараулар PDF (Rus): 3


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X