Для цитирования:
Ілиясқызы М.І., Узаков Я.М., Каимбаева Л.А., Кененбай Ш.Ы., Асембаева Э.К. ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ РОЗМАРИНА НА СЕНСОРНЫЕ СВОЙСТВА И ПОКАЗАТЕЛИ БЕЗОПАСНОСТИ ПОЛУКОПЧЕНЫХ КОЛБАС ИЗ КОНИНЫ. Вестник Университета Шакарима. Серия технические науки. 2025;(3(19)):448-456. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-50
For citation:
Iliyaskyzy M., Uzakov Y.M., Kaimbaeva L.A., Kenenbai Sh.Y., Asembayeva E.K. RESEARCH OF PROPERTIES OF LACTIC ACID BACTERIA STRAINS IN THE PRODUCTION OF BOILED-SMOKED AND SEMI-SMOKED PRODUCTS FROM HORSE MEAT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):448-456. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-50
                    
                                                 













            