Дәйектеу үшін:
Ілиясқызы М., Узақов Я.М., Қайымбаева Л.А., Кененбай Ш., Асембаева Э.К. РОЗМАРИННІҢ ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ЖЫЛҚЫ ШҰЖЫҚТАРЫНЫҢ СЕНСОРЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ МЕН ҚАУІПСІЗДІК КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):448-456. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-50
For citation:
Iliyaskyzy M., Uzakov Y.M., Kaimbaeva L.A., Kenenbai Sh.Y., Asembayeva E.K. RESEARCH OF PROPERTIES OF LACTIC ACID BACTERIA STRAINS IN THE PRODUCTION OF BOILED-SMOKED AND SEMI-SMOKED PRODUCTS FROM HORSE MEAT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):448-456. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-50
                    













            