Дәйектеу үшін:
Исламова Г.Е., Утебаева А.А., Тасполтаева А.Р., Шингисов А.У. ЕТ КОТЛЕТТЕРІНІҢ ЖАҢА ТҮРІН ЖАСАУ ЖӘНЕ ӨНІМНІҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):225-233. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-29
For citation:
Islamova G.Ye., Utebaeva A.A., Taspoltayeva A.R., Shingisov A.U. CREATION OF A NEW KIND OF MEAT CUTLETS AND STUDY OF THE FUNCTIONAL PROPERTIES OF THE PRODUCT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):225-233. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-29