Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Набиева Ж.С., Асембаева Э.К., Пронина Ю.Г., Самадун А.И., Кулаипбекова А.А. КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІ БАЙЫТУҒА АРНАЛҒАН ЖЕРГІЛІКТІ ӨСІМДІК ШИКІЗАТТАРЫНЫҢ САПАСЫ МЕН ТАҒАМДЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН БАҒАЛАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):196-203. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-25

For citation:


Nabiyeva Zh.S., Assembayeva E.K., Pronina Yu.G., Samadun A.I., Askarkyzy A.K. ASSESSMENT OF QUALITY AND FOOD SAFETY OF LOCAL PLANT RAW MATERIALS FOR ENRICHMENT OF CONFECTIONERY PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):196-203. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-25

Қараулар PDF (Eng): 19


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X