Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кулуштаева Б.М., Жуманова Г.Т., Камбарова А.С., Атамбаева Ж.М., Утегенова А.О. КОМПОЗИТТІК ҰННАН АЛЫНҒАН ГЛЮТЕНСІЗ НАННЫҢ САПАСЫН БАҒАЛАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(4(16)):215-221. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-28

For citation:


Kulushtayeva B.M., Zhumanova G.T., Kambarova A.S., Atambaeva Z.M., Utegenova A.O. QUALITY ASSESSMENT OF GLUTEN-FREE BREAD MADE FROM COMPOSITE FLOUR. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(4(16)):215-221. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-28

Қараулар PDF (Kaz): 27


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X