Дәйектеу үшін:
Тлеуова К.Ж., Шингисов А.У., Тулекбаева А.К., Ветохин С.С., Подорожняя И.В. СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚЫШҚЫЛДЫҒЫН МҰЗДАТУ ТЕМПЕРАТУРАСЫ БОЙЫНША АНЫҚТАУ ТӘСІЛІН ӘЗІРЛЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):289-298. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-37
For citation:
Tleuova K.Zh., Shingisov A.U., Tulekbayeva A.K., Vetokhin S.S., Podorozhnaya I.V. DEVELOPMENT OF A METHOD FOR DETERMINING THE ACIDITY OF DAIRY PRODUCTS BY FREEZING POINT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):289-298. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-37