Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кобжасарова З.И., Нұрсеитова З.Т., Касымова М.К., Орымбетова Г.Э., Ешімбетова Б.Т. ҚАРАҚҰМЫҚ ҰНЫ ҚОСЫЛҒАН БИСКВИТ ЖАРТЫЛАЙ ФАБРИКАТТАРЫН ӨНДІРУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(4(16)):221-228. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-29

For citation:


Kobjasarova Z.I., Nurseitova Z.T., Kassymova M.K., Orymbetova G.E., Yeshimbetova B.T. DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF BISCUIT SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH BUCKWHEAT FLOUR. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(4(16)):221-228. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-29

Қараулар PDF (Kaz): 26


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X