Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Туганова Б.С., Омарова К.М. ПАВЛОДАР ӨҢІРІНІҢ СИЫР СҮТІНІҢ СЫР ЖАСАУҒА ЖАРАМДЫЛЫҒЫН ЗЕРТТЕУ НЕГІЗІНДЕ БАЙЫТЫЛҒАН ЖҰМСАҚ СЫР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(4(16)):205-215. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-27

For citation:


Tuganova B.S., Omarova K.M. IMPROVING THE TECHNOLOGY OF ENRICHED SOFT CHEESE BASED ON THE STUDY OF THE SUITABILITY OF COW'S MILK FOR CHEESE PRODUCTION IN PAVLODAR REGION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(4(16)):205-215. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-27

Қараулар PDF (Rus): 24


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X