Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Абильмажинова Н.К., Таева А.М., Абжанова Ш.А., Джетписбаева Б.Ш. ҾСІМДІК ШИКІЗАТЫН ПАЙДАЛАНА ОТЫРЫП, ЕТ ЖАРТЫЛАЙ ФАБРИКАТТАРЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ҼЗІРЛЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2020;(4(92)):112-116.

For citation:


Abilmazhinova N., Tayeva A., Abzhanova Sh., Dzhetpisbayeva B. DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF MEAT PRODUCTS USING VEGETABLE RAW MATERIALS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2020;(4(92)):112-116. (In Kazakh)

Қараулар PDF (Kaz): 157


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X