Дәйектеу үшін:
Қырықбаева Ш.Т., Қалибекқызы Ж., Иващенко О.В., Букабаева Ж.Т., Шарипханова А.М. ӨСІМДІК КОМПОНЕНТТЕРІ БАР ЖҰМСАҚ ТҰЗДЫ ІРІМШІКТІҢ РЕОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(4(16)):184-190. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-24
For citation:
Kyrykbaeva S.T., Kalibekkyzy Z., Ivachshenko O.V., Bukabayeva Sh.T., Sharipkhanova A.M. INVESTIGATION OF RHEOLOGICAL PROPERTIES OF SOFT BRINE CHEESE WITH VEGETABLE COMPONENTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(4(16)):184-190. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-24