Дәйектеу үшін:
Диханбаева Ф.Т., Есенова А.Б., Имангалиева Ж.К., Изтилеуов М.К., Просеков А.Ю. HACCP ҚАҒИДАТТАРЫ НЕГІЗІНДЕ ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН СҮТҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІН БАСҚАРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):204-214. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-28
For citation:
Dikhanbayeva F., Yessenova A., Imangaliyeva Zh., Iztileuov M., Prosekov A. QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT OF FERMENTED MILK PRODUCTS FROM CAMEL MILK BASED ON HACCP PRINCIPLES. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):204-214. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-28