Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байкадамова А.М., Какимов А.К., Майоров А.А., Кабдылжар Б.К. ЕТ ЖҼНЕ СҤЙЕК ПАСТАСЫН ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ПАСТАНЫ ҾНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖҼНЕ ОНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2020;(4(92)):72-75.

For citation:


Baikadamov A., Kakimov A., Maiorov A., Kabdylzhar B. TECHNOLOGY OF PATE PRODUCTION USING MEAT AND BONE PASTE AND ITS FOOD SAFETY. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2020;(4(92)):72-75.

Қараулар PDF (Eng): 87


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X