Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Каманова С.Г., Мурат Л.А., Есенжан Ә.И., Садуакасова С.А., Оспанкулова Г.Х. АЗЫҚ ЖҰМЫРТҚАСЫНЫҢ САЛЫСТЫРМАЛЫ СИПАТТАМАСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):91-96. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-13

For citation:


Kamanova S., Murat L., Yessenzhan A., Saduakhasova S., Ospankulova G. COMPARATIVE CHARACTERISTICS OF FOOD EGGS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):91-96. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-13

Қараулар PDF (Rus): 69


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X