Дәйектеу үшін:
Смағұл Ғ.Р., Синявский Ю.А., Туйгунов Д.Н., Савенкова Т.В. САЛАУАТТЫ ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН МАМАНДАНДЫРЫЛҒАН ШОКОЛАД ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУДЕ БИЕ СҮТІН ЖӘНЕ ТЕҢІЗ БАЛДЫРЫНЫҢ ПОЛИСАХАРИДІН ҚОЛДАНУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):288-300. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-36
For citation:
Smagul G.R., Sinyavskiy Yu.A., Tuigunov D.N., Savenkova T.V. THE USE OF MARE'S MILK POWDER AND SEAWEED POLYSACCHARIDE IN THE DEVELOPMENT OF SPECIALIZED CHOCOLATE FOR HEALTHY DIET. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):288-300. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-36