Дәйектеу үшін:
Абылгазинова А.Т., Оразов А.Ж., Жумагалиева А.С., Қойшиева Ж.Ж. «ШАМШЫРАҚ» АӨК-ДЕ ЕТТІ АЛҒАШҚЫ ӨҢДЕУГЕ АРНАЛҒАН ХАССП ЖОСПАРЫН ӘЗІРЛЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):113-121. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-15
For citation:
Abylgazinova A.T., Orazov A.Zh., Zhumagalieva A.S., Koishieva Zh.Zh. DEVELOPMENT OF THE HACCP PLAN FOR PRIMARY MEAT PROCESSING IN THE SHAMSHYRAK AGRO-INDUSTRIAL COMPLEX. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):113-121. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-15