Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Әбіш Ж.Ә., Алибеков Р.С., Орымбетова Г.Э., Утебаева А.А., Сысоева Е.В. СҮТ САРЫСУЫ НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАН МУССТЫҢ СИПАТТАМАСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):262-271. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-32

For citation:


Abish Zh.A., Alibekov R.S., Orymbetovа G.E., Utebaeva A.A., Sysoeva E.V. CHARACTERISTICS OF MILK WHEY BASED MOUSSE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):262-271. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-32

Қараулар PDF (Eng): 77


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X