Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Муратбекова А.Е., Нармуратова М.Х., Жадыра С., Сыдыканова М.А. ФЕРМЕНТТЕЛГЕН ТҮЙЕ СҮТІ АҚУЫЗДАРЫНЫҢ ҚОРҒАНЫШ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):228-239. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-28

For citation:


Muratbekova A.E., Narmuratova M.Kh., Zhadyra S., Sydykanova M.A. STUDY OF THE PROTECTIVE EFFECT OF FERMENTED CAMEL MILK PROTEINS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):228-239. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-28

Қараулар PDF (Kaz): 55


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X