Дәйектеу үшін:
Оспанкулова Г.Х., Мұратхан М., Ли В., Евлампиева Е.Р., Ермеков Е.Е. ПОЛИКАПРОЛАКТОН ЖӘНЕ МОДИФИКАЦИЯЛАНҒАН КРАХМАЛ НЕГІЗІНДЕГІ ТАҒАМДЫҚ ПЛЕНКАЛАРДЫҢ БИОЫДЫРАУЫ ЖӘНЕ ЭКОТОКСИКОЛОГИЯЛЫҚ БАҒАЛАУЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):217-225. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-28
For citation:
Ospankulova G.Kh., Muratkhan M., Li W., Yevlampiyeva Ye.P., Yermekov Ye.Ye. BIODEGRADATION AND ECOTOXICOLOGICAL ASSESSMENT OF FOOD FILMS BASED ON POLYCAPROLACTONE AND MODIFIED STARCH. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):217-225. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-28