Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тоймбаева Д.Б., Темирова И.Ж., Альдиева А.Б., Хамитова Д.Д., Оспакулова Г.Х. ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ САПАСЫН БАҒАЛАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):127-133. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-18

For citation:


Toimbayeva D.B., Temirova I.J., Aldieva A.B., Khamitova D.D., Ospankulova G.H. EVALUATION OF THE QUALITY OF WHOLE GRAINS AND LEGUMES. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):127-133. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-18

Қараулар PDF (Rus): 75


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X