Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу

Толық мәтін:

Авторлар туралы

А. Н. Нургазезова
Семей қаласының Шҽкҽрім атыңдағы университеті
Қазақстан

т. ғ. к, қауымдастырылған профессор м. а.

Семей



М. Н. Калибекова
Семей қаласының Шҽкҽрім атыңдағы университеті
Қазақстан

"Тамақ жҽне қайта ҿңдеу ҿндірістерінің технологиясы" оқу кафедрасы

Семей



А. К. Игенбаев
С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Қазақстан

Нҧр-Сҧлтан



А. М. Байкадамова
Семей қаласының Шҽкҽрім атыңдағы университеті
Қазақстан

Семей



Әдебиет тізімі

1. Никитина М. А. Информационные технологии в разработке многокомпонентных мясных продуктов с учетом биологической ценности / М. А. Никитина, Е. Б. Сусь // Все о мясе. – 2014. - № 4. - С. 48-51.

2. Кузнецова К. В. Обоснование использования растительного сырья в технологии мясных продуктов / К. В. Кузнецова, Н. А. Притыкина. – Научные статьи по специальности «Прочие технологии». – 2016. - № 2. - С. 1-3.

3. Haschuk O. I., Moskaluyk O. E. Meat and vegetable semi - finished products integrated full food // Meat Science. – 2017. - Т. 82. - №. 2. - С. 36-37.

4. Нургазезова А. Н. Биотехнологические аспекты производства соленых мясопродуктов / А. Н. Нургазезова, Ф. Х. Смольникова, С. К. Касымов, Э. К. Окусханова, М. Б. Ребезов // Молодой ученый. - 2015. - С. 69-71.

5. Амирханов К.Ж. Технология получения многокомпонентных белковых комплексов / К. Ж. Амирханов // Вестник Алтайского государственного аграрного университета. – № 1 (51), - 2009. - С. 56-62.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


Нургазезова А.Н., Калибекова М.Н., Игенбаев А.К., Байкадамова А.М. . Вестник Университета Шакарима. Серия технические науки. 2020;(4(92)):104-108.

Қараулар: 159


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X