Дәйектеу үшін:
Булашев Б.К., Каманова С.Г., Темирова И.Ж., Игенбаев А.К., Оспанкулова Г.Х. АЗЫҚ-ТҮЛІК ҚАУІПСІЗДІГІ МЕН САПАСЫН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНДІРІСІНІҢ САЛАЛЫҚ ЖҮЙЕЛЕРІН ТАЛДАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):177-182. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-24
For citation:
Balashov B., Karmanova S., Temirova I., Igenbayev A., Ospankulova G. ANALYSIS OF INDUSTRIAL FOOD PRODUCTION SYSTEMS TO ENSURE FOOD SAFETY AND QUALITY. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):177-182. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-24